Jouw woning verkopen? Maak kennis met Globix!

Op zoek naar de juiste koper voor jouw woning?

Als ervaren vastgoedmakelaar in jouw regio, begrijpen we dat het verkopen van je woning een belangrijke stap is. Daarom bieden wij jou graag eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Tijdens dit persoonlijk gesprek zullen wij luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften. We delen graag onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en stellen een op maat gemaakt verkoopplan voor jou op en voeren een prijsbepaling van jouw woning uit. Of het nu gaat om een huis, een appartement, of een ander type vastgoed, wij hebben de expertise om jouw verkoopproces in de huidige marktsituatie soepel en succesvol te laten verlopen.

Mis deze kans niet om jouw woning in de juiste handen te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek in.

Samen maken we jouw verkoopdoelen waar!
Waarom kiezen voor Globix

Jij bent belangrijk voor ons

Wij bieden geen 100 panden te koop aan, zo willen wij een persoonlijke aanpak behouden. De verkoop van jouw woning is voor ons een prioriteit, zo behalen we samen het beste resultaat. We streven naar een zo goed mogelijk opvolging en communicatie, zowel met jou als kandidaat-kopers.


Wij gaan voor de beste prijs

Met veel plezier begeleiden wij jou met het behalen van de beste prijs. Door onze doorgedreven aanpak proberen wij steeds de beste prijs te realiseren voor jouw woning. Heb je nog geen idee hoeveel jouw woning waard is? Vraag dan zeker je gratis schatting aan.

Doorgedreven marketingstrategie

Bij ons stopt het niet met het plaatsen van een advertentie op de gekende immosites. Wij gaan voor een 360 graden aanpak waarbij zowel online- als offline marketing aan bod komen. Door een brede marketingaanpak kunnen we meer kandidaten bereiken. Hoe meer kandidaten bereikt worden, hoe groter de kans op de beste prijs!


Professionele presentatie van jouw woning

De eerste indruk van een kandidaat-koper is de belangrijkste. Het belang van een goede woningpresentatie is dan ook niet te onderschatten. Wij zorgen voor een zo goed mogelijk gepresenteerde woning, waarbij kandidaten onmiddellijk het gevoel kunnen krijgen zich thuis te voelen.

Waterdicht dossier

Bij de opstart van een verkoop zorgen wij voor al de nodige attesten. Deze zullen ervoor zorgen dat kandidaat-kopers goed geïnformeerd kunnen worden maar ook dat er zich later geen discussies kunnen voordoen.


Specialist in jouw regio

Jouw regio, onze specialiteit. Wij hechten veel belang aan een goede kennis van de markt, enkel zo kunnen wij jou het beste helpen. 

Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.

Wij zijn actief in de volgende gemeenten: LeuvenHerentHuldenbergOud-HeverleeBertemRotselaarTremeloBegijnendijkKeerbergenHaachtBoortmeerbeekAarschotLubbeekHolsbeekScherpenheuvel-ZichemDiestTienenHoegaardenLinterBierbeekBoutersemGlabbeekTielt-WingeLandenZoutleeuwGeetbetsBekkevoortKortenakenHerk-De-StadHalenSint-TruidenNieuwerkerkenGingelom. Staat jouw gemeente niet in de lijst? Neem gerust contact met ons op en wij kijken samen hoe wij jou kunnen helpen.